Task logo
|

Tjenester

Vi skreddersyr tjenester til din virksomhets behov. Tjenestene er fordelt på hovedgruppene innsikt, læring og teknologi.

Innsikt

Innsikt

Din virksomhet er unik! God innsikt i marked og målgrupper er derfor en forutsetning for løsninger og verktøy som gir målbar effekt. Våre analytikere er blant de mest erfarne i bransjen og bruker ulike metoder for å skaffe grunnlag for videre prosess. Vi bruker innsikten gjennom hele prosessen, slik at vi kan justere underveis- og sikre at leveransen treffer på mål og behov.

Noen av våre tjenester innen innsikt er:

Læring

Læring

Endring krever læring, og her er innsikt selve nøkkelen! Vi har en stor verktøykasse med metoder og virkemidler som aktiviserer, involverer og motiverer på alle nivåer i organisasjonen. Våre rådgivere og prosessledere hjelper ledergrupper med å sette strategiene ut i livet. Pedagogene jobber tverrfaglig med innsikt og teknologi for å designe gjennomtenkte prosesser og helhetlige læringsdesign.

Noen av våre tjenester innen læring er:

Teknologi

Teknologi

Med kreativitet i sentrum utvikler vi både fysiske, halvdigitale og digitale læringsopplevelser. Vi har et innovativt fagmiljø som ser mulighetene i bruk av ulike teknologier. Task er kjent for å levere løsninger av høyeste kvalitet som engasjerer brukerne. Leveransene blir til i et tett samarbeid mellom oppdragsgiver, designer, produsent, programmerer, pedagog og analytiker.

Noen av våre tjenester innen teknologi er:

Personvern og cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg opplevelser på nett. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler.

les mer