Task logo
|

Menneskene

Cecilie er Cand.polit fra Universitetet i Oslo. Hun er ekspert på målgrupper og innsikt. Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør for Epinion Norge og før det leder av kvalitativt analysesenter og Retail and Brand i Kantar Norge. Cecilie er nysgjerrig av natur, elsker å gå ut på kveldstid og kikke inn i husvinduer, eller lytte til folk på t-banen.

Lasse er utdannet cand.paed. fra Universitetet i Oslo. Han er en erfaren ekspert på prosesser for strategisk endring av organisasjoner og atferdsendring på individnivå. Gjennom karrieren har han blant annet jobbet som høgskolelektor på Krigsskolen, ledet Røde Kors Ungdom og vært medlem av Norges Røde Kors sentralstyre, og han synger fortsatt i Oslo fagottkor.

Stig Robert er markedsfører fra NMH/BI. Som partner vier han også mye tid til konseptutvikling, læringsdesign og implementering. Stig Robert har jobbet med digital læring i over 20 år og har stått bak flere av våre mest slagkraftige konsepter. Han er tidenes sportsidiot, og ville derfor helst strandet på en øde øy med Kong Harald.

Jenny er utdannet allmennlærer med master i pedagogikk fra Universitetet i Oslo. Hun er en erfaren pedagog og prosessleder, som skaper endring og utvikling gjennom involvering og aktiv deltakelse. Hun drives av å motivere andre, derfor er hun også treningsinstruktør. Heldigvis har møtet med Yoga fått henne til å sitte stille noen minutter.

Kristoffer er opptatt av å gjøre ting som er gøy. Det har resultert i en mastergrad i finansiell økonomi og ni års erfaring fra revisjonsbransjen. På fritiden resulterer samme egenskap i en hel del god mat og drikke, skiturer og reiser.

Vegard har en master i sosiologi fra Universitetet i Oslo. Han er ekspert på målgrupper, innsikt og analyse, og jobber både med kvalitative og kvantitative problemstillinger. Vegard har tidligere jobbet som seniorrådgiver i Kantar, med ansvar for de største internasjonale kundene, og som utviklingsdirektør i Epinion. Vegard er svært entusiastisk i sitt arbeid, og elsker å jobbe med komplekse problemstillinger.

Eli Hanna er opptatt av kreativitet, detaljer og å stå løpet helt ut. Hun har ledelseserfaring fra Osloskolen. I Task leder hun prosesser, skriver manus og er prosjektleder. Eli Hanna vet at de beste tekstene er korte. Derfor avslutter hun her.

Silje er utdannet innen fjernsyns- og multimedieproduksjon og har flere års erfaring fra arbeid i TV-bransjen for blant annet NRK og TV2. Hun har også erfaring fra treningssenterbransjen som senterleder og gruppetreningsinstruktør i SATS. Hun mener nøkkelen til et vellykket prosjekt er god kommunikasjon og solid teamarbeid. Du finner Silje aller helst ute i norsk natur – på toppen av et fjell, på skitur i marka eller med joggesko på beina. Nyoppdaga hobby er strikking i et forsøk på å ta livet med ro.

Siren er utdannet lærer, har en mastergrad i engelskspråklig litteratur og en tverrfaglig mastergrad innen teknologi- og vitenskapsstudier. Hun har lang erfaring som seniorrådgiver, kreatør, manusforfatter og prosjektleder. Siren drives av å utforske nye teknologier, konsepter og metoder for digitale opplevelser der brukeren er aktiv.

Mark er utdannet i Fine art fra Portsmouth University og har over 25 års erfaring med multimedia og teknologi. Han både utvikler konsepter, skriver manus, filmer, redigerer og lager musikk til våre interaktive produksjoner. En vakker dag vil han leve lykkelig i et storslått hus han selv har bygget i VR.

Zooey er utdannet visuell designer og har en mastergrad i kommunikasjons- og medievitenskap fra Universitetet i Oslo og Universitetet i Wien. Han har tidligere vært design lead i både TV, e-lærings- og spillbransjen og tar med seg over 10 års erfaring innen konseptutvikling og visuell utforming av digitale brukerreiser. Hans lidenskap for både helhet og å tenke utenfor boksen, har gjort ham til et velkjent navn i den digitale læringsbransjen.

Sølvi er utdannet prosjektleder og markedsfører, med lang erfaring fra musikk, film, TV og e-læring. Hun drives av utviklingsprosesser og styrer våre prosjekter med utelukkende gode kundereferanser. Sølvi er en «people person» som bruker mye tid som frivillig for barn og unge i Røde Kors. Resten av tiden skaper hun glede med bobler og latter.

Marit har mastergrad i kinesisk politikk fra School of Oriental and African Studies, University of London, og er engasjert i multikulturell kommunikasjon. Hun har lang erfaring som prosjektleder i IT-bransjen med fokus på app-utvikling spesielt. I prosjektlederrollen er hun opptatt av at arbeidsprosessene skal fungerer for alle. Prosjektarbeid preger også fritiden. Vi nevner å bygge egendesignet skohylle, strikke genser eller trene til halvmaraton.

Jonas er utdannet rådgivningspedagog fra NTNU. Han er en ekspert på digital læring, og jobber mye med utvikling av konsepter og implementering av læringsteknologi. Før han kom til oss, jobbet han med Teach First Norway på UiO. Selv om Jonas stort sett går kledd i svart, er han svært fargerik på innsiden.

Trude er organisasjonspedagog fra Universitetet i Oslo og jobber med læring og endring i organisasjoner. Hun har tidligere jobbet ved UiO med digitalisering i utdanningssektoren og som pedagogisk leder i Storyboard. Trude er analytisk av natur og elsker å gå inn i virksomheter på oppdagelsesferd – alltid med medarbeideres mestring som ledetråd.

Sofie har en master i arbeidslivpedagogikk fra UiO og er i tillegg utdannet grunnskolelærer. I Task jobber hun med manus, prosesser og prosjektledelse. Hun er glad i utfordringer hvor gode løsninger skapes gjennom kreativitet og kunnskap. Sofie prøver hardt å bli friluftsentusiast med hengehøye i sekken og nye Sunnmørsfjell i sikte, i hvert fall på sommerstid.

Simen har en master i pedagogikk fra Universitetet i Oslo. Han er sterk på fagområdet digital læring og implementering av læringsteknologi. Han har et kontinuerlig fokus på kundens behov. Tidligere var han kontaktlærer i Osloskolen. Simen trives i møter med kunder der man sammen finner optimale løsninger.

Benedicte er utdannet pedagog fra Universitetet i Oslo. I Task skriver hun manus, leder prosjekter og er ekspert på digitale løsninger. Benedicte er god på å utvikle innhold som treffer målgruppens behov, og er opptatt av å skape flyt i kursene. Benedicte jobber godt i team, og bygger på erfaring fra å være tidligere norgesmester i «Texas Scramble» laggolf.

Henriette har en master i pedagogikk fra UiO og er opptatt av aktiv og engasjerende læring gjennom digitale verktøy. Hun er god på å skape løsninger som leder til kompetanseheving og ønsker å gjøre læringsprosesser givende og brukervennlige. Henriette trives med kreative prosesser i grupper, både i jobbsammenheng og privat. Hun er venninnegjengens kreative sjel, og kanskje er ditt neste strikkeprosjekt etter hennes oppskrift?

Lydia har en master i pedagogikk fra Universitetet i Oslo. Hun har også studert ved Sungkyunkwan University i Sør-Korea innen fagområdet Interaction Science. I Task utvikler hun e-læringskonsepter og skriver manus. Hun er opptatt av teknologi og vil være med å skape fremtidens læringsprosesser. På fritiden brygger Lydia alt mulig av øl, vin og mjød, og elsker å lage mat hun kan nyte med godt selskap.

Asbjørn har cand.mag fra institutt for informatikk ved Universitetet i Oslo. Med over 20 års erfaring og et hundretalls prosjekter er han en av bærebjelkene i Task. Asbjørn behersker de fleste programmeringsspråk og er helt rå til å integrere med ulike systemer. Ellers skiller han seg fra sine programmererkolleger ved å ikke være utpreget datanerd.

Kevin er utdannet programmerer fra Universitetet i Agder. På toppen av dette har han en bachelor med fokus på spillteknologi. Med sin kunnskap og lange erfaring sørger han for at våre prosjekter spiller sømløst på alle flater. Kevin er «geek» av natur, med selvutviklet flipperspill og Commodore64 kjørende på 100” projisert bilde.

Huy har master i IKT fra Universitet i Agder. Han har flere års erfaring som webutvikler med ekspertise innen webteknologi og rammeverk. Huys allsidige arbeidsbakgrunn fra både konsulentselskap, kulturhus og reklamebyrå kommer godt med i arbeid og rådgivning mot Tasks kunder. På fritiden er Huy en racer på kjøkkenet – og hvem kan ikke like kombinasjonen av nybakt kake og skrekkfilm? En killer kombinasjon!

Heidi er ansvarlig for visuell kommunikasjon. Det som gjør henne unik er hennes pedagogiske tilnærming til design. Med over 30 års erfaring fra kommunikasjonsbransjen sørger hun for at våre leveranser holder høyeste kvalitet. Og hvis man er litt sliten en dag er det bare å være rundt Heidi, hun fungerer nemlig som en hurtiglader.

Personvern og cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg opplevelser på nett. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler.

les mer