Menneskene

Cecilie Kløvstad
Cecilie KløvstadDaglig leder
cecilie@task.no
+47 971 17 350

Cecilie er Cand.polit fra Universitetet i Oslo. Hun er ekspert på målgrupper og innsikt. Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør for Epinion Norge og før det leder av kvalitativt analysesenter og Retail and Brand i Kantar Norge. Cecilie er nysgjerrig av natur, elsker å gå ut på kveldstid og kikke inn i husvinduer, eller lytte til folk på t-banen.

Lasse Hamre
Lasse HamreDirektør for forretningsutvikling
lasse@task.no
+47 911 78 817

Lasse er utdannet cand.paed. fra Universitetet i Oslo. Han er en erfaren ekspert på prosesser for strategisk endring av organisasjoner og atferdsendring på individnivå. Gjennom karrieren har han blant annet jobbet som høgskolelektor på Krigsskolen, ledet Røde Kors Ungdom og vært medlem av Norges Røde Kors sentralstyre, og han synger fortsatt i Oslo fagottkor.

Stig Robert Larsen
Stig Robert LarsenSalgsdirektør
stig.robert@task.no
+47 982 96 007

Stig Robert er markedsfører fra NMH/BI. Som partner og salgsdirektør vier han også mye tid til konseptutvikling, læringsdesign og implementering. Stig Robert har jobbet med digital læring i over 20 år og har stått bak flere av våre mest slagkraftige konsepter. Han er tidenes sportsidiot, og ville derfor helst strandet på en øde øy med Kong Harald.

Jenny Godøy
Jenny GodøyLeder for drift og prosjekt
jenny@task.no
+47 975 66 030

Jenny er utdannet allmennlærer med master i pedagogikk fra Universitetet i Oslo. Hun er en erfaren pedagog og prosessleder, som skaper endring og utvikling gjennom involvering og aktiv deltakelse. Hun drives av å motivere andre, derfor er hun også treningsinstruktør. Heldigvis har møtet med Yoga fått henne til å sitte stille noen minutter.

Vegard Skuterud
Vegard SkuterudLeder for innsikt og analyse
vegard@task.no
+47 402 11 918

Vegard har en master i sosiologi fra Universitetet i Oslo. Han er ekspert på målgrupper, innsikt og analyse, og jobber både med kvalitative og kvantitative problemstillinger. Vegard har tidligere jobbet som seniorrådgiver i Kantar, med ansvar for de største internasjonale kundene, og som utviklingsdirektør i Epinion. Vegard er svært entusiastisk i sitt arbeid, og elsker å jobbe med komplekse problemstillinger.

Sølvi Johansen
Sølvi JohansenProsjektansvarlig high end/skreddersøm
solvi@task.no
+47 922 26 161

Sølvi er utdannet prosjektleder og markedsfører, med lang erfaring fra musikk, film, TV og e-læring. Hun drives av utviklingsprosesser og styrer våre prosjekter med utelukkende gode kundereferanser. Sølvi er en «people person» som bruker mye tid som frivillig for barn og unge i Røde Kors. Resten av tiden skaper hun glede med bobler og latter.

Mark Francombe
Mark FrancombeKreativ leder
mark@task.no
+47 982 96 008

Mark er utdannet i Fine art fra Portsmouth University og har over 25 års erfaring med multimedia og teknologi. Han både utvikler konsepter, skriver manus, filmer, redigerer og lager musikk til våre interaktive produksjoner. En vakker dag vil han leve lykkelig i et storslått hus han selv har bygget i VR.

Jonas Jøssund
Jonas JøssundSeniorrådgiver
jonas@task.no
+47 456 12 732

Jonas er utdannet rådgivningspedagog fra NTNU. Han er en ekspert på digital læring, og jobber mye med utvikling av konsepter og implementering av læringsteknologi. Før han kom til oss, jobbet han med Teach First Norway på UiO. Selv om Jonas stort sett går kledd i svart, er han svært fargerik på innsiden.

Trude Haram Frølich
Trude Haram FrølichSeniorrådgiver
trude@task.no
+47 971 51 541

Trude er organisasjonspedagog fra Universitetet i Oslo og jobber med læring og endring i organisasjoner. Hun har tidligere jobbet ved UiO med digitalisering i utdanningssektoren og som pedagogisk leder i Storyboard. Trude er analytisk av natur og elsker å gå inn i virksomheter på oppdagelsesferd – alltid med medarbeideres mestring som ledetråd.

Eli Hanna Haslie
Eli Hanna HaslieSeniorrådgiver
eli@task.no
+47 971 15 658

Eli Hanna er opptatt av kreativitet, detaljer og å stå løpet helt ut. Hun har ledelseserfaring fra Osloskolen. I Task leder hun prosesser, skriver manus og er prosjektleder. Eli Hanna vet at de beste tekstene er korte. Derfor avslutter hun her.

Kristina Markussen Borchgrevink
Kristina Markussen BorchgrevinkProsjektleder
kristina@task.no
+47 466 10 339

Kristina er utdannet sosiolog fra Københavns Universitet, med spesialisering i organisasjon, ledelse og arbeidsliv. Hun har tidligere arbeidet som kvalitativ konsulent i Epinion og som fagkonsulent i Bærum Kommune. Kristina drives av komplekse problemstillinger og å kunne tenke kreativt og løsningsorientert mot kunde – Ingen Ingebrigtsen, men mye kan løses under en joggetur!

Sofie Kolvik
Sofie Kolvik Rådgiver
sofie@task.no
+47 952 41 033

Sofie har en master i arbeidslivpedagogikk fra UiO og er i tillegg utdannet grunnskolelærer. I Task jobber hun med manus, prosesser og prosjektledelse. Hun er glad i utfordringer hvor gode løsninger skapes gjennom kreativitet og kunnskap. Sofie prøver hardt å bli friluftsentusiast med hengehøye i sekken og nye Sunnmørsfjell i sikte, i hvert fall på sommerstid.

Simen Slinde Halvorsen
Simen Slinde HalvorsenRådgiver
simen@task.no
+47 909 45 419

Simen har en master i pedagogikk fra Universitetet i Oslo. Han er sterk på fagområdet digital læring og implementering av læringsteknologi. Han har et kontinuerlig fokus på kundens behov. Tidligere var han kontaktlærer i Osloskolen. Simen trives i møter med kunder der man sammen finner optimale løsninger.

Benedicte Dale Ditlev-Simonsen
Benedicte Dale Ditlev-SimonsenRådgiver
benedicte@task.no
+47 908 84 824

Benedicte er utdannet pedagog fra Universitetet i Oslo. I Task skriver hun manus, leder prosjekter og er ekspert på digitale løsninger. Benedicte er god på å utvikle innhold som treffer målgruppens behov, og er opptatt av å skape flyt i kursene. Benedicte jobber godt i team, og bygger på erfaring fra å være tidligere norgesmester i «Texas Scramble» laggolf.

Henriette Sandlie
Henriette SandlieRådgiver
henriette@task.no
+47 454 10 915

Henriette har en master i pedagogikk fra UiO og er opptatt av aktiv og engasjerende læring gjennom digitale verktøy. Hun er god på å skape løsninger som leder til kompetanseheving og ønsker å gjøre læringsprosesser givende og brukervennlige. Henriette trives med kreative prosesser i grupper, både i jobbsammenheng og privat. Hun er venninnegjengens kreative sjel, og kanskje er ditt neste strikkeprosjekt etter hennes oppskrift?

Asbjørn Hansen
Asbjørn HansenTeknisk sjef
asbjorn@task.no
+47 982 96 010

Asbjørn har cand.mag fra institutt for informatikk ved Universitetet i Oslo. Med over 20 års erfaring og et hundretalls prosjekter er han en av bærebjelkene i Task. Asbjørn behersker de fleste programmeringsspråk og er helt rå til å integrere med ulike systemer. Ellers skiller han seg fra sine programmererkolleger ved å ikke være utpreget datanerd.

Kevin Boye
Kevin BoyeProgrammerer
kevin@task.no
+47 918 05 812

Kevin er utdannet programmerer fra Universitetet i Agder. På toppen av dette har han en bachelor med fokus på spillteknologi. Med sin kunnskap og lange erfaring sørger han for at våre prosjekter spiller sømløst på alle flater. Kevin er «geek» av natur, med selvutviklet flipperspill og Commodore64 kjørende på 100” projisert bilde.

Huy Nguyen
Huy NguyenProgrammerer
huy@task.no
+47 403 32 240

Huy har master i IKT fra Universitet i Agder. Han har flere års erfaring som webutvikler med ekspertise innen webteknologi og rammeverk. Huys allsidige arbeidsbakgrunn fra både konsulentselskap, kulturhus og reklamebyrå kommer godt med i arbeid og rådgivning mot Tasks kunder. På fritiden er Huy en racer på kjøkkenet – og hvem kan ikke like kombinasjonen av nybakt kake og skrekkfilm? En killer kombinasjon!

Heidi Eldor
Heidi EldorGrafisk designer
heidi@task.no
+47 408 46 115

Heidi er ansvarlig for visuell kommunikasjon. Det som gjør henne unik er hennes pedagogiske tilnærming til design. Med over 30 års erfaring fra kommunikasjonsbransjen sørger hun for at våre leveranser holder høyeste kvalitet. Og hvis man er litt sliten en dag er det bare å være rundt Heidi, hun fungerer nemlig som en hurtiglader.

Ramo Tiro
Ramo TiroUI/UX designer
ramo@task.no
+47 957 82 922

Ramo er utdannet i digital medieproduksjon og UX-design. Til daglig designer han brukeropplevelse og grafikk til våre interaktive produksjoner. Ramo har ti års erfaring med strategisk salg og rådgivning, og elsker å være i møter med kunder for å finne gode løsninger. Om du ikke finner Ramo foran tastaturet, finner du han sannsynligvis på golfbanen!

Naja Søtje-Thomsen
Naja Søtje-ThomsenManusforfatter
naja@task.no
+47 968 26 787

Naja er utdannet tekstforfatter fra Westerdals og er publisert forfatter. Hun er dreven i å jobbe helhetlig med kreative prosjekter som berører og engasjerer. Hun kommer fra NRK, hvor hun blant annet var manusforfatter på deres mest streamede dokumentarserie. I Task jobber Naja med konsept og manus. Arbeidsukas sitting og kaffeinntak balanseres ut på fritiden med badstue og sjøbading, yoga og skikkelig god mat.