Task logo

Personvernerklæring (GDPR)

1. Innledning
Denne personvernerklæringen gjelder for Task Alliance AS og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

2. Behandling av personopplysninger i Task Alliance AS
Når du bruker nettsiden vår og/eller er i kontakt med oss for å bestille tjenester fra oss, vil Task Alliance AS behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er Task Alliance AS, ved daglig leder. 

Kontaktinformasjonen til Task Alliance AS er: 

Adresse: Prinsens gate 5, 0152 OSLO
E-post: kontakt@task.no
Org.nr.: 987 655 208

Task Alliance AS’ grunnlag for å behandle personopplysninger vil variere. Normalt vil vår behandling basere seg på at det er nødvendig, men vil i henhold til personopplysningsloven § 8 bokstav a og b bestå av samtykke fra den registrerte eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personopplysninger for å oppfylle en avtale med den registrerte,  eller for å oppfylle en rettslig forpliktelse, fordi vi har en berettiget interesse i å kunne behandle opplysningene eller at det er gitt samtykke til behandlingen. Der behandlingen baserer seg på et avgitt samtykke kan dette når som helst trekkes tilbake

3. Hva slags opplysninger samler vi inn?
For å kunne levere så gode tjenester som mulig er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon , inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvilke opplysninger viordan vi typisk samler inn;  personopplysningene og hvilke opplysninger dette typisk er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.

a) Opplysninger du selv gir til oss
Når du registrerer deg på vår nettside må du, må du oppgi en del informasjon som lagres av oss, slik som navn, e-postadresse,  og mobilnummer, hvor du jobber og hvilke av våre tjenester du er interessert i at vi skal kontakte deg om.. Ved kjøp av en av våre tjenester oppgis ytterligere opplysninger som er nødvendig for å gjennomføre kjøpet av tjenesten.  Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere. Informasjonen du oppgir kan også berikes ved hjelp av oppslagstjenester eller sosiale medier du gir oss tilgang til.

b) Bruk av informasjonskapsler (cookies)
Vi ønsker at vår nettside skal være så brukervennlig som mulig. Samtidig ønsker vi å kunne vise deg annonser som er aktuelle for deg på andre nettsteder du besøker. Vi benytter oss av informasjonskapsler (cookies) på våre sider for å oppnå dette formålet. Du kan lese mer om vår bruk av cookies og hvilke cookies vi benytter her.

4. Hva brukes opplysningene til?
Vi bruker personopplysninger til følgende formål:

a) For å levere og forbedre tjenestene våre
Vi bruker personopplysninger for å levere tjenestene våre til deg. For eksempel trenger vi personopplysninger for  å besvare henvendelser som kommer inn til oss og for å kunne levere tjenester du kjøper fra oss, herunder ta oss betalt for tjenesten. at du skal kunne logge inn på våre sider og om relevant, for å kunne betale for tjenester. 

Vi bruker også personopplysninger for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg, blant annet ved å tilpasse visningen av innholdet til din skjerm/enhet og å sørge for raskest mulig lasting av sidene.

b) Markedsføring Særlig om markedsføring på i e-post og SMS
Dersom du har et aktivt kundeforhold til oss, kan vi sende deg markedsføring på e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i henhold til markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser vedrørende innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss, via e-post, telefon, SMS og sosiale medier.

Dersom du derimot ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss et samtykke til dette. Din persondata kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og kostnadsfritt melde deg av markedsføringshenvendelser gjennom avmeldings-funksjonen i e-postene/SMS-ene.

c) For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

5. Deling av opplysninger
Task Alliance AS deler i noen tilfeller personopplysninger med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre opplevelse av våre tjenester. Her er de viktigste eksemplene:

a) Når andre utfører tjenester på våre vegne
For eksempel web- og markedsføringsbyråer til å drifte våre tjenester på nett og vise deg målrettet markedsføring samt lage kampanjer. Disse har ikke lov til å bruke disse personopplysningene til noe annet enn å utføre tjenester for Task Alliance AS.

Der vi benytter databehandlere for å behandle personopplysninger på våre vegne, har vi inngått avtaler som sikrer at opplysningene behandles i tråd med personopplysningsregelverket. 

b) Ved mistanke om lovbrudd
vil informasjon kunne utleveres til offentlige myndigheter etter begjæring. Vi vil også kunne utlevere informasjon ved mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare konkrete tvister.

6. Lagring av personopplysninger
Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for og lager ikke dine personopplysninger lenger enn nødvendig. Vi beholder dine profilopplysninger så lenge du har et aktivt kundeforhold til oss og sletter dine opplysninger når du ikke lenger er aktiv kunde hos oss. 

I enkelte tilfeller kan vi beholde opplysninger utover dette der det er nødvendig for å ivareta vår interesse i en klagesak eller vi er pålagt det etter regnskaps- og bokføringslovgivningen.

7. Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg
Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside:  datatilsynet.no.   

For å ta i bruk dine rettigheter kan du rette en henvendelse om dette til kontakt@task.no. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager. 

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

8. Sikring av personopplysninger
Vi bruker hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger som er under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innhenting, bruk, videreformidling, avsløring, kopiering, modifisering eller avhending

9. Endringer i personvernerklæringen
Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. 

Ved større endringer vil vi informere om dette.

10. Rett til å klage
Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.
Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: datatilsynet.no.

11. Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om vår personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på kontakt@task.no.

Bruk av cookies og lignende teknikker

Vi bruker cookies på task.no. En cookie, enten midlertidig eller vedvarende, er en
liten fil som inneholder en viss mengde data som blir lagret på din datamaskin,
nettbrett eller mobil.
Vi ønsker at vår nettside skal være så brukervennlig som mulig, og cookies hjelper
oss å oppnå dette målet.
Du kan selv bestemme om du vil tillate bruk av cookies ved å gå til innstillinger
(aktiv lenke som genererer cookie-banner)  

Ansvarlig
Ansvarlig for nettsiden og bruk av cookies og lignende teknikker er: 

Task Alliance AS

Kontaktinformasjonen til Task Alliance AS er: 

Adresse: Prinsens gate 5, 0152 OSLO
E-post: kontakt@task.no
Org.nr.: 987 655 208

Hva er en cookie?
En cookie, eller informasjonskapsel, er en liten fil som inneholder en viss mengde data. Denne filen kan vår nettside sende til nettleseren din. Denne cookien kan da hentes av oss eller en av våre samarbeidspartnere, noe som tillater oss å tilpasse våre nettsider, tjenester og annonsering tilsvarende. 

Vi bruker ulike typer cookies på nettstedet vårt:

Nødvendige cookies
Vi setter noen nødvendige cookies som sikrer nettsidens funksjonalitet og sikkerhet. Uten disse vil ikke nettsiden fungere fullt ut.

Analysecookies

For å kunne lage et så brukervennlig nettsted som mulig, benytter vi oss av analysecookies for å se på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. 

For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Denne tjenesten bruker cookies, som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om brukernes bevegelser og handlinger på nettstedet.

Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er: hvor mange som besøker ulike sider på nettstedet, hvor lenge et gjennomsnittlig besøk varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra, hvilke nettlesere som benyttes og om det gjøres kjøp eller andre handlinger.

Markedsføringscookies
I tillegg bruker vi markedsføringscookies for å kunne vise deg annonser som kan være aktuelle for deg på andre nettsteder du besøker. Slike cookies er plassert på nettstedet vårt av et tredjeparts annonsenettverk, eksempelvis Google Ads, på vegne av oss og med vår tillatelse.

Informasjonskapslene kan dele informasjon om navigasjon på nettsiden, IP-adresse og nettleser til annonsenettverket.

Google kan koble aktiviteten på vår nettside opp mot bruken av deres tjenester for å tilby deg brukertilpasset og relevant annonsering.

Vi setter følgende cookies på våre sider
Du kan også slette cookies som har blitt lagret på din enhet. Dette gjør du via menyen i nettleseren din. Hvordan dette gjøres, avhenger av nettleseren din.
Du bør være oppmerksom på at dersom du deaktiverer eller blokkerer bruken av cookies vil deler av task.no ikke fungere fullt ut, eller i noen tilfeller ikke være tilgjengelig.

Cookie Domene Type Beskrivelse Varighet
_gcl_au task.no Analytics Denne cookien/informasjonskapselen blir brukt av Google Analytics for å forstå brukerinteraksjon med websiden. 3 måneder
_ga task.no Analytics Denne cookien/informasjonskapselen blir installert av Google Analytics.
Denne cookien blir brukt for å kalkulere/beregne antall besøkende, forstå
økter på nettsiden/øktdata, kampanjedata og ha oversikt over bruk av
websiden for en analytisk rapport/analyserapport av websiden/nettsiden.
Cookiene/informasjonskapselene lagrer informasjon anonymt og tildeler et
tilfeldig generert tall for å identifisere (antall) unike besøkende på siden.
2 år
_gid task.no Analytics Denne cookien/informasjonskapselen blir installert av Google Analytics.
Cookien/informasjonskapselen blir brukt for å lagre informasjon om hvordan
besøkende bruker websiden og bidrar til å skape en analytisk rapport om
hvordan websiden fungerer.
1 dag

 

Personvern og cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg opplevelser på nett. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler.

les mer