Hva skal jeg tenke på når jeg velger LMS?

CrossKnowledge Learning Suite er LMSet for dere som vil innfri strategiske mål ved å sette brukerens utvikling i sentrum. Skreddersy innhold som treffer hver enkelt bruker, og øk virksomhetens kompetansebeholdning. Her er fire styrker med vår løsning.

Hva skal jeg tenke på når jeg velger LMS?

Enkelt å skape:

Det er lett å lage engasjerende innhold i Blendedx-formatet. Bruk det du har fra før, lag nytt, bruk hyllevare fra CrossKnowledge eller hent det inn utenfra. Sett sammen kurs med forskjellige aktiviteter: informasjon, e-læring, interaksjon og sosial læring. Skreddersy en portal som styrker merkevaren deres, og sørg for at den skreddersys til de forskjellige gruppene i virksomheten din.

Skjermbilde fra nettside

Enkelt å administrere:

Det er lett å registrere og administrere deltakere. Bygg en læringsorganisasjon med administratorer og kursintruktører. Bruk innebygde funksjoner i systemet til å markedsføre kurs og opplæring.

Enkelt å måle:

Det er lett å få innsikt og skreddersydde rapporter på læringsaktiviteten i virksomheten din. Bruk systemet til å innfri deres KPIer på læring. Ledere kan få mulighet for å følge med på læringsaktiviteten i sitt team. Kursinstruktører får tilgang til et skreddersydd dashbord der de enkelt følger opp sine deltakere. Du kan enkelt eksportere data og rapporter over til andre relevante system.

Enkelt å måle

Enkelt å integrere:

Vårt mål er å tilby den beste læringsopplevelsen for våre brukere. Derfor er vårt system plug-and-play med de fleste større personalhåndteringssystemer på markedet. Vi har et stort integrasjonsteam som skreddersyr opplevelsen for dine brukere, slik at de aldri trenger å tenke på en ny innlogging i livet sitt. CrossKnowledge er ISO27001-sertifisert og GDPR-kompatibelt.

Lokal støtte og internasjonal kraft

Vi er så heldige å få lov til å selge CrossKnowledge i Norge. Det viktigste tipset fra oss er: Bruk tid på å identifisere hvilke behov dere har. Den riktige løsningen kommer ut av at dere har gjort en grundig innsikt. Kontakt oss for å høre mer om hvordan velge LMS.