Valamis og Task inngår samarbeid for å tilby de beste læringsløsninger for Norge

Publisert: 19. januar 2023

Av: Simen Slinde HalvorsenTask, Norges ledende leverandør innen digitale læringsopplevelser og Valamis, som er en global leder innen digital læringsteknologi og kompetanseutvikling, annonserer i dag, den 19. januar 2023, deres nye samarbeid.

Med Valamis på laget vil Task tilby en mer omfattende pakke av læringsløsninger for sine kunder i kombinasjon med Tasks eksisterende tilbud på konsulenttjenester og teknologi innen læring og utvikling.

«Etter å ha evaluert ulike læringsteknologipartnere, falt valget på Valamis. Valamis har solid erfaring innen læring og utvikling. Teknologien deres vil møte nåværende og fremtidige behov som våre private og offentlige kunder opplever», sier Cecilie Kløvstad, administrerende direktør i Task. «Våre felles nordiske verdier og lidenskap for å skape bedriftskulturer som motiverer til læring og utvikling, vil være grunnleggende i vårt partnerskap,» fortsetter Kløvstad.

«Vårt samarbeid med Task markerer vår første forhandleravtale. Dette partnerskapet gir oss mulighet til å utvide vår tilstedeværelse i de nordiske markedene, spesielt i Norge, hvor Task er en ledende leverandør av digitale læringsopplevelser. Vi er sikre på at dette partnerskapet vil hjelpe oss å styrke vårt fotfeste i regionen og slik at flere kunder får tilgang på våre fremragende læringsløsninger,» sier Jussi Hurskainen, administrerende direktør i Valamis.

For mer informasjon, kontakt Simen Slinde Halvorsen.