Valamis og Task leverer den nye læringsplattformen til BAMA

Publisert: 13. mai 2024

Av: Lasse HamreValamis, en Core Leader i følge Fosway 9-Grid™ for læringsplattformer, og deres norske partner, Task, er stolte av å kunngjøre Valamis' inntreden i det norske markedet med deres nye kunde, BAMA Gruppen AS, Norges største private distributør av frukt og grønnsaker.

Samarbeidet mellom Valamis og Task bygger på en felles forpliktelse til å levere effektfulle lærings- og utviklingsløsninger som er skreddersydd behovene til nordiske virksomheter.

BAMA Gruppen AS har valgt Valamis som sin læringsplattform (LMS) og vil bruke denne i sin satsingen på å bygge en lærende organisasjon. Ved å implementere Valamis’ LMS-løsninger, har BAMA som mål å forbedre talentpleie, bygge kapasitet og posisjonere seg som en arbeidsgiver i toppsjiktet i regionen.

 

«Vi er glade for å ønske BAMA Gruppen AS velkommen til Valamis-familien. Dette partnerskapet er ikke bare et bevis på robustheten i våre LMS-løsninger, men også i tråd med våre kjerneverdier om å fremme kontinuerlig læring og utvikling,» sier Jussi Hurskainen, administrerende direktør i Valamis. «Med BAMA som vår nye kunde, utvider Valamis sin allerede sterke tilstedeværelse innen dagligvare. Som et finsk selskap deler vi mange nordiske verdier med våre norske venner, noe som gjør dette samarbeidet spesielt viktig for oss.»

 

«Selv om Norge er et modent LMS-marked, klarer Valamis å vekke oppmerksomhet. Valamis bringer noe friskt og interessant til bordet. Dette gjelder spesielt Valamis’ brukervennlighet og evne til å støtte strategisk kompetanseutvikling. Vi ser frem til å følge Bama på deres læringsreise,» forteller Stig Robert Larsen, administrerende direktør i Task.

Valamis og Task er, med dette nye samarbeidet, begeistret for å bringe skalerbare og innovative læringsløsninger til norske virksomheter, og for å fremme en kultur for kontinuerlig forbedring og utvikling på tvers av bransjer.

 

For mer informasjon, kontakt:

Jussi Hurskainen, administrerende direktør, Valamis, +35 850 087 94 17, jussi.hurskainen@valamis.com

Lasse Hamre, direktør for forretningsutvikling / partner, Task, +47 911 78 817, lasse@task.no

 

Om Valamis

Valamis er en ledende leverandør av digitale læringsløsninger. Valamis’ moderne LMS gir organisasjoner muligheten til å levere virkningsfulle læringsopplevelser som skaper resultater. Med fokus på innovasjon og kundesamarbeid er Valamis forpliktet til å transformere fremtiden for læring.

 

Om Task

Våre folk og våre verktøy er alle spesialiserte innen digital læring. Vi forstår mennesker og vet hvordan de reagerer i endring. Vi forstår merkevarer og dyrker unikheten til organisasjoner. Med vår ekspertise kan vi hjelpe dere med å skape motivasjon, identitet, vekst og endring. Med kompetanse innen innsikt, læring og teknologi utgjør vi Norges ledende miljø innen digitale læringsopplevelser.