Task signerer langvarig rammeavtale på digital læring med Equinor

Publisert: 26. april 2024

Av: Jonas JøssundTask og Equinor har inngått en avtale som potensielt strekker seg over de neste 10 årene. Avtalen er global og Task skal bidra i utvikling og levering av digital læring.

Task Alliance AS (Task) kunngjør i dag at de har inngått en langvarig rammeavtale med Equinor. Denne avtalen markerer en milepæl i selskapets historie og reflekterer Task sin posisjon som en av de beste leverandørene innen digital læring i det nordiske markedet.

Task, kjent for sin innovative tilnærming til læring og utvikling, vil gjennom denne avtalen hjelpe Equinor med å oppnå sine mål, og videreutvikle sine ansattes kompetanse. Avtalen trer i kraft umiddelbart. Task skal blant annet samarbeide tett med Equinor University for å skreddersy og levere digital læring for Equinor globalt.

«Vi er utrolig stolte og glade for å ha inngått denne avtalen med Equinor. Dette er et bevis på den kvaliteten vi står for, og for vår evne til å møte kravene til en global energigigant som Equinor er.»

Stig Robert Larsen, administrerende direktør i Task

Om Task

Task er en helhetsleverandør innen læring og kompetanseutvikling. Med innsikt og kreativitet skaper vi verdi gjennom skreddersydde læringsopplevelser, EdTech og støtte til L&D avdelinger.

For ytterligere informasjon om avtalen, kontakt salgssjef i Task, Jonas Jøssund. E-post: jonas@task.no. Telefon: 4561 2732.