Task og Valamis leverer læringsplattform (LMS) til Tolletaten

Publisert: 26. juni 2024

Av: Lasse HamreTask og vår finske partner Valamis, som er en ledende aktør på Fosway 9-Grid™, kunngjør stolt at Tolldirektoratet (Tolletaten) har valgt Valamis som læringsplattform.

Tolletatens oppgave er å sikre overholdelse av lover og regler når varer krysser grensen. Dermed bidra etaten til å gjøre Norge til et bærekraftig, trygt og rettferdig land for både mennesker og næringsliv, godt egnet for internasjonal handel. Norge er et svært digitalisert land med høye etiske standarder, og Tolletaten bruker avansert teknologi for å holde kunnskapen oppdatert på grensekryssende varebevegelser og aktørene som er involvert.

Samarbeidet mellom Valamis og Task understreker en felles forpliktelse til å levere omfattende løsninger for læring og utvikling tilpasset behovene til nordiske organisasjoner og offentlig sektor.

Anskaffelsesprosess og utvelgelsesgrunnlag

Valamis ble valgt gjennom en konkurransepreget offentlig anbudsprosess. Denne prosessen innebar en grundig evaluering av ulike leverandører basert på flere kritiske kriterier. Spesielt fokus ble gitt til opplæring av ansatte, ekstern brukerveiledning, lederoppfølging og innholdsutvikling. I tillegg var avanserte rapporteringsverktøy for sporing av læring, gjennomføringsgrad og brukerengasjement essensielle. Valamis utmerket seg for sin evne til å integrere med eksisterende systemer. Disse faktorene, kombinert med Valamis’ dokumenterte suksess med å levere effektfulle læringsopplevelser, gjorde plattformen til det ideelle valget for Tolletaten.

 

«Vårt partnerskap med Valamis, som vil støtte Tolletatens innsats innen læring og utvikling, er et bevis på tyngden i vår felles ekspertise innen digital læring. Sammen har vi som mål å skape et sømløst og effektivt læringsmiljø som vil styrke medarbeiderne i Tolletaten,» sier Stig Robert Larsen, CEO i Task.

 

«Vi er beæret over å bli valgt av Tolletaten til å levere vårt læringssystem. Dette partnerskapet reflekterer vår forpliktelse til å levere høy kvalitet, skalerbare og innovative læringsløsninger som møter de unike behovene til offentlige organisasjoner i Norge. Vi ser frem til et vellykket samarbeid med Task og Tolletaten,» sier Valamis’ CEO Jussi Hurskainen.

 

«Vi ser frem til å videreutvikle vårt rammeverk innen læring og kompetanseutvikling sammen med Valamis og Task som vår valgte LMS-leverandør. Under anskaffelsesprosessen gjennomførte vi en grundig vurdering av alle tilbudene. Valamis utmerket seg tydelig i prosessen, og viste sin evne til å oppfylle våre strenge krav, spesielt deres evne til å levere en skreddersydd løsning til våre behov. Vi er sikre på at deres innovative løsninger vil styrke vår læringskultur,» sier Hilde Simenstad, HR-direktør i Tolletaten.

Med sitt nye samarbeid er Valamis og Task begeistret for å bringe skalerbare og innovative læringsløsninger til norske organisasjoner, og fremme en kultur for kontinuerlig forbedring og utvikling på tvers av bransjer og offentlige organisasjoner.

For mer informasjon, kontakt:

Jussi Hurskainen, CEO Valamis, +35 850 087 94 17, jussi.hurskainen@valamis.com

Lasse Hamre, Direktør for forretningsutvikling / Partner Task, +47 911 78 817, lasse@task.no

Om Valamis:

Valamis er en ledende leverandør av digitale læringsløsninger. Vårt moderne LMS styrker organisasjoner til å levere effektfulle læringsopplevelser som driver forretningsresultater. Med fokus på innovasjon og kundesamarbeid er Valamis forpliktet til å transformere fremtiden for læring.

Om Task:

Våre folk og verktøy er spesialisert på digital læring. Vi forstår mennesker og hvordan de reagerer på endringer. Vi forstår merkevarer og dyrker organisasjonenes unikhet. Med vår ekspertise kan vi hjelpe deg med å skape motivasjon, identitet, vekst og innflytelse. Med innsikt, læring og teknologi danner vi Norges ledende miljø for digitale læringsopplevelser.